Juniorsous - dajcie moze do wgladu jakas liste osob, ktorzy tu cos moderuja. To robi roznice, kto cie zaczepi na ulicy, gdy jedziesz po pijaku rowerem - przechodzien, czy policjant. Tu mnie taki jeden czesto molestowal i juz sam nie wiem czy jest zakompleksiony, czy ma taka funkcje.
Ulv, widze, ze tu podgladasz. W podobnym watku wytknalem dziury w tym systemie. Nie po to, zeby sie czepiac, ale z praktycznych wzgledow - dla mnie i jak widze nie tylko dla mnie.
No ok, to było nie na temat
Wrcając do tematu podstawowego, też miałam usunięte (a raczej nie zamieszczone) ogłoszenie, które miało być zamieszczone w dziale ogłoszeń (i za które zapłaciłam). No ale bywa, nie wnikam kto to usunął/nie zamieścił... Nie dostałam też żadnej infirmacji dlaczego. No ale było minęło...
Oczywiscie, ze nie ma. Ktos jednak tu dal wskazowke. Ja ze swej strony tez. Szczerze mowiac nie zycze sobie, zeby osoby postronne, ktore sa na liscie moderatorow, ktorej ja nie widze, dawaly mi rady i wskazowki. To wprowadza zla atmosfere, a o dobra przeciez chodzi.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.